Educaţie culinară la un festival gastronomic

28 februarie 2025

Studenţi şi cadre didactice de la Universitatea de Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi (USV) vor susţine, în acest ­weekend, prelegeri pe teme de educaţie culinară, alimentaţie sănătoasă şi sustenabilă, în cadrul unui festival gastronomic organizat la Pojorâta, judeţul Suceava. 

„(…) Cunoştinţele de nutriţie şi dietetică, cele de tehnologie alimentară ale studenţilor noştri pot oferi o perspectivă complexă şi completă asupra educaţiei alimentare, acoperind aspecte relevante, de la nutriţie şi sănătate la gastronomie şi sustenabilitate”, a explicat conf. univ. dr. Marius Mihai Ciobanu, coordonatorul Departamentului de Tehnologii Alimentare al Facultăţii de Agricultură USV Iaşi, citat de Agerpres. Organizatorii vor oferi participanţilor preparate din bucătăria tradiţională obţinute după reţete şi ingrediente locale. (O.N.)

 



Source link

Certificări
Datele cu caracter personal sunt protejate și în siguranță.
ISO/IEC 27001:2018
Sistem de management al securității informației
ISO/IEC 27701:2021
Sistem de management al confidențialității informațiilor
Contact
Ne puteți contacta oricând pentru detalii.
Rețele sociale
Ne puteți găsi și pe rețelele sociale.
Certificări
Datele cu caracter personal sunt protejate și în siguranță.
ISO/IEC 27001:2018
Sistem de management al securității informației
ISO/IEC 27701:2021
Sistem de management al confidențialității informațiilor
Contact
Ne puteți contacta oricând pentru detalii.
Rețele sociale
Ne puteți găsi și pe rețelele sociale.